ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Τέλος και ο Παντελίδης
Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν στην Προοδευτική, όπως ανακοίνωσε η ίδια η διοίκηση του «βυσσινί» συλλόγου τις τελευταίες ημέρες. Ο λόγος για τον νεαρό Παντελίδη, που κλήθηκε από τους ιθύνοντες του σωματείου και ενημερώθηκε πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Στέλιου Βογιατζή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχουν αποχωρήσει από τις τάξεις του ιστορικού σωματείου οι Σαλαπάτας, Μπαλής, Γιαννουδάκης και Δελής. Τέλος, ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στην κλήρωση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πειραιά για την ημιτελική φάση, όπου η Προοδευτική θα υποδεχτεί το Κερατσίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου