ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

SURPRISES ARE ON THE WAY!!


Ερχονται εκπληξεις !!!

Η πρωτη προπονηση της Προοδευτικης για το 2010 ολοκληρωθηκε σημερα με ολους τους παιχτες παροντες.
Ο Στελιος Βογιατζης προπονησε τους παιχτες σε εντονο ρυθμο για να εξετασει την κατασταση τους ενοψη της συνεχειας του πρωταθληματος.
Οι παιχτες απο την πλευρας τους επεδειξαν παθος και ορεξη για δουλεια.
Το παρον εδωσαν και οι παιχτες που αντιμετωπιζουν προβληματα τραυματισμου για να εκτιμηθει η κατασταση τους μεσα απο ενα χαλαρο προγραμμα προπονησης.
Τα καλα νεα ηρθαν ομως απο τους Διοικουντες της ομαδος που συσσωμοι παρακολουθησαν την προπονηση και ειχαν ενα << πονηρο χαμογελο >> , το οποιο προερχεται απο τις μεταγραφικες κινησεις του Συλλογου.
Συγκεκριμενα αφηνεται να εννοηθει οτι εχουν κλεισει 3 μεταγραφες παιχτων που εχουν πειρα Α' Εθνικης και που θα δωσουν αλλον αερα στην ομαδα. Ενδεχεται και μεσα στην αυριανη ημερα να ανακοινωθει η μια εξ' αυτων και να ακολουθησουν οι υπολοιπες μεσα στις υπολοιπες ημερες.
Ο Αντιπροεδρος του Συλλογου Κος Σταματης Τζιερης δηλωσε κατηγορηματικα οτι η ομαδα θα ενισχυθει με παιχτες ποιοτητας εκει που χρειαζεται και οτι να ετοιμαστουμε για
<< ΜΠΑΜ >> μεγαλο στις μεταγραφες. Η αληθεια ειναι οτι η αισιοδοξια ηταν μεγαλη στα προσωπα των Διοικουντων της Προο για τη συνεχεια.
Αισθηση μας εκανε η δηλωση του Κου Τζιερη σε ερωτηση μας" Θα υπαρχουν παραχωρησεις παιχτων σε αλλες ομαδες ? " και η απαντηση του ηταν σαφης
" Η Προοδευτικη δεν πουλαει !!! ". ( Δεν διευκρινηστηκε εαν θα μεινουν ελευθεροι παιχτες ).Τα συμπερασματα δικα σας αδερφια αλλα το νοημα ειναι ενα:
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΥΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ.
ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟ ΜΑΣ.

SOURCE: http://prootube1977.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου