ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ME THN ΠΡΟΟ ΣΤΗΝ ΧΙΟ !! LATEST NEWS!!


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 90 ΕΥΡΩ (ΜΕΤ' ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ - ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ) ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΓΙΑ ΧΙΟ !! ΑΝΑΧΩΡΙΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ. ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ SITE ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ SITE EΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΚΔΩΣΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ.


ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ, SCROLL DOWN KANTE KAI ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ.


ΤΑ SITE ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ!!

NOGATERS - SEE YOU IN CHIOS !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου