ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ

H ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΩΝ!!


Το παιδικο τμημα της Προοδευτικης (ποδοσφαιρου) παιζει στον τελικο του πρωταθληματος "Σαλπεας" στα ομωνυμα γηπεδα στο Περαμα το Σαββατο στις 8 το βραδυ.

Αντιπαλος το αντιστοιχο παιδικο τμημα του Ολυμπιακου Πειραια.

Αλλη μια μεγαλη επιτυχια που δειχνει με το πιο ξεκαθαρο τροπο την πραγματικα σοβαρη δουλεια που γινεται απο τον κ. Σκριβανο και τους υπολοιπους στις ποδοσφαιρικες ακαδημιες.

Οσοι θελετε να απολαυσετε απο κοντα τα μικρα μας ταλεντα , καντε το αυτο το Σαββατο. Θα δωσετε μεγαλη χαρα σε αυτα τα παιδια που ειναι το μελλον μας!!


FORZA ΦΟΙΝΙΚΑΚΙΑ!!!
ALL YOU NEED IS PROO!!!
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΨΙΛΑ, ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ!!!!


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ(ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ Ν. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ!!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΟΛOKΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ PROOTUBE DIGITAL CHANNEL


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου