ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

ALERT-ALERT!!! ΕΝΑΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!!

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ!!



Με το μυαλο στο Ευθυμη
Ενας πολυ καλος ανθρωπος και αδερφος απο την μεγαλη οικογενεια της Προο ο Ευθυμης Λινας ειχε ενα ατυχημα με γερανο πριν καποιες μερες και νοσηλευται σε ασχημη κατασταση στο ΚΑΤ.


Εχει χτυπησει στο κεφαλι και στην βαση του κρανιου με πολλαπλα καταγματα.Χτες πηγαν καποιοι και εδωσαν αιμα. Οσοι μπορειτε να πατε να τον δειτε και να βοηθησουμε θα ηταν καλο να πατε.


Η κατασταση του ειναι σταθερη αλλα εχει προβλημα ομιλιας και δεν μπορει να περπατησει.Θα θελαμε να εκφρασουμε την υποστηριξη μας σε αυτον και την οικογενεια του.


Αν μπορουμε να βοηθησουμε παρακαλουμε τους δικους του να μας το πουν χωρις να σκεφτουν τιποτα.


Αν υπαρξει αναγκη για χρηματα να ειστε ολοι σε ετοιμοτητα να δωσουμε οτι ο καθενας μπορει.Θα εχουμε νεοτερα τις επομενες μερες..




TA ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου