ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 2-0 ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕ 2-0, ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΩΤΑΝΕ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΕΡΙ ΑΤΥΧΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΙΓΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟΣ - ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ), ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ - ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑΡΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ!!
ΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΑΚΡΙΝΑΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΡΟ.


ΠΗΓΗ: www.dokari.gr
Η έναρξη του 2010 βρήκε τον Αχαρναϊκό να αυξάνει τη διαφορά από τους διώκτες του και την Προοδευτική να είναι πλέον αυτή που πέρασε στη δεύτερη θέση και τον κυνηγά στη μάχη της ανόδου μετά την ήττα του Αήττητου Σπάτων από την ΑΕ Περάματος με 1-0. Ο Αχαρναϊκός επικράτησε στο ντέρμπι του Αιολικού με 2-1, ενώ η Προοδευτική δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής.

ΠΗΓΗ: http://vissiniclubnogate.blogspot.com/
ΝΙΚΗ ΧΡΥΣΑΦΙ! ΠΡΟΟ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2-0

Εμεινε ορθια και πλησιασε την κορυφη η Προο.
Και χωρις επιθετικους βρηκε λυσεις και πηρε το παιχνιδι με 2-0. Το πρωτο με αυτογκολ και μετα μιλησε ο τρομερος Μαλλισιωβας μετα απο καθετη πασα ποιημα στον κενο χωρο του Περρου.Κακο το πρωτο ημιχρονο αλλα με στο δευτεροσοβαρευτηκε πιεσε και τα καταφερε.
Τα πολλα λαθη δεν ελειψαν αφου η Προο κατεβηκε με σχημα που δεν εχει ξαναπαιξει λογω απουσιων. Με ενα προσωπα και αλλαγες στις θεσεις βρεθηκαμε με την πλατη στο τοιχο σε μια αγωνιστηκη που εγινα σημεια και τερατα, αφου ολα τα αποτελεσματα βγηκαν υπερ μας.
Τωρα ταξιδευουμε στην Χιο για να παιξουμε στην Δαφνη. Δυσκολο και πονηρο παιχνιδι.
Σε μια εδρα που τις τελευταιες αγωνιστηκες γινονται τραγελαφικα επεισοδια με τους διαιτητες να φευγουν καροτσακι. Θελει προσοχη λοιπον και τσαμπουκα.
Εμεις δεν ειμαστε γατακια Χιωτες.
Ειμαστε ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ!! ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ!!

ΠΗΓΗ: www.periferiako.com

«Καθάρισε» σε ένα εικοσάλεπτο η Προοδευτική. Με δύο γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο του β’ ημιχρόνου, η Προοδευτική έκαμψε την αντίσταση του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και έμεινε στο κυνήγι του Αχαρναϊκού. Στο 51’ το αυτογκόλ του Σπύρου άνοιξε το σκορ, ενώ στο 65’ ο Μαλισιώβας έκανε το 2-0. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκιόλης (ΣΔ Αθηνών).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μακρυωνίτης, Τζιέρης (85’ Μπαλής), Δρούζας (84’ Κουβάτσος), Προβατάς, Λάιος, Ουσταμπασίδης, Πιπεριάς, Μιχαήλ (80’ Καλαϊτζίδης), Σεβαστόπουλος, Μαλισιώβας, Πέρρος.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπαγιωτάκης, Κούτλης, Πατσατζής, Σιδηρόπουλος, Σπύρου, Μαϊστρέλης (62’ Νταφόπουλος), Χατζηδιαμαντής, Καζάκης, Σαμαράς, Κόκκας (76’ Ζουγανέλης), Σταματής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου