ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ

Αντιγραφουμε απο το
http://www.vissiniclubnogate.blogspot.com/

Γεια σου ρε Μαγκα Σεβαστοπουλε!!!!
Ανακοινωση απο τον Γεν. Αρχηγο της Προοδευτικης

Δια στοματος του Κου Σεβαστοπουλου Γεν. Αρχηγου της Προοδευτικης εγινε η παρακατω ανακοινωση.<< Η φανελα της Προοδευτικης ειναι βαρια και αυτο πρεπει να το καταλαβουν ολοι οι παιχτες της. Πρεπει σε καθε αγωνα να ματωνουν για αυτην και να δινουν το 100% μεσα στο γηπεδο. Φαινεται οτι αρκετοι ειναι αυτοι που δεν δειχνουν τον απαιτουμενο σεβασμο για την ομαδα , τον κοσμο και τη Διοικηση που κανουν μεγαλη προσπαθεια για να πρωταγωνιστει η Προοδευτικη και να κανει πρωταθλητισμο.>>
Κατοπιν τουτου η Διοικηση θα προβει σε διαρθρωτικες αλλαγες στο ηδη υπαρχον υλικο της ομαδας και δεν αποκλειεται να εχουμε αρκετες αποχωρησεις παιχτων 7-8 τον αριθμο.

Επισης δηλωθηκε απο τον Κο Σεβαστοπουλο οτι ειναι σε προχωρημενο σταδιο συζητησεις με παιχτες απο τη Β' Εθνικη και δεν αποκλειεται να γινουν 3 ισως και παραπανω μεταγραφες με μεγαλα ονοματα και παιχτες εμπειρους και ουσιας.
Κλεινοντας την ανακοινωση του ο Κος Σεβαστοπουλος μας δηλωσε οτι θα περιμενουμε στο
Β' Γυρο <<καποιους>> παραγοντες απο <<καποιες>> ομαδες του ομιλου με λουδουδια και καλαθια με κρασια που ζητανε << φιλικη ατμοσφαιρα , ενα καλο παιχνιδι κλπ>>.
Θα φερθουμε αναλογως οπως εκαναν και αυτοι.!!

''ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΙΔΕΜΑΤΑ.ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΗΠΕΔΟ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.''

ΣΧΟΛΙΟ) Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!!
ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ!
----------------------------------------------------------------------------------------
ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ!!!
NOGATERS RE-UNITE!!!! BACK TO THE ROOTS!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου