ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Επισκεψιμοτητα του Blog των ΝΟGATERS της Ανατολικης Αττικης






Φιλοι αναγνωστες του Μπλογκ (οποια κοκκινη κουκιδα και αν εχετε!!!)

Στην διαρκεια των 5 τελευταιων εβδομαδων που απο αυτο εδω το Βημα (καθως και στα περισσοτερα νεα μπλογκ μας) προσπαθουμε ολοι απο την πλευρα μας, να σας κραταμε ενημερους γυρω απο τρεχοντα θεματα του ΑΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ , καθως και αλλα θεματα σχετικα με ποδοσφαιρο. Ειδαμε πολλα πραγματα να συμβαινουν γυρω μας και αναφερθηκαν, και διαφορα αλλα θεματα να βρισκουν στα βλογκ μας απηχηση.

Εντυπωση προκαλεσε σε αρκετους απο εμας και παντα σε συναρτηση με τα υπολοιπα μπλογκ, που ασχολουνται με την αγαπημενη μας ομαδα, η μεγαλη και ραγδαια αυξηση του αναγνωστικου μας κοινου συνολικα, προερχομενη απο ολη την Ελλαδα, οπως και πολλες διαφορετικες χωρες οπου υπαρχουν βυσσινι οπαδοι!!

Αυτη η αγαπη για την ΠΡΟΟ μας ενωνει και μας δινει δυναμη και θεληση, να συνεχισουμε ολοι μαζι για τον κοινο μας στοχο!
Μεχρι στιγμης μετρησαμε ημερες με περιπου 1000 επισκεψεις (μοναδικων επισκεπτων) συνολικα σε ολα τα μπλογκ την ιδια ημερα.
Η ουσια ομως, ειναι οτι η ομαδα (αποκλεισμενη απο την καθημερινη αναφορα στις εφημεριδες - ελεω Δ' Εθνικης) βρηκε ποικιλοτροπο τροπο εκφρασης στο αερα και ενημερωσης των απανταχου φιλων της!! Και κυριως δημοκρατικα, χωρις περιορισμους η εντεχνα ''Dictating'' και κυριως χωρις περιεργες λογοκρισιες!!
Δεν εχουμε ασχοληθει(μαλλον κανενας απο ολους εμας) σε βαθος, στο να βρουμε και αλλη ομαδα της κατηγοριας η και μεγαλυτερης κατηγοριας με την ιδια εμβελεια ενημερωσης, αλλα και να ασχοληθει καποιος, τα αποτελεσματα της ερευνας θα ειναι πενιχρα!!!
Παρατηρουμε επισης, οτι και πολλοι αντιπαλοι μας (κανενας δεν μας ξεφευγει μαγκες -
o BIG BROTHER ωχρια μπροστα μας!!!) χρησιμοποιουν τα μπλογκ μας για ενημερωση.
Ειμαστε ολοι μας πεπεισμενοι αλλα και υπερηφανοι, οτι τουλαχιστον ειναι αντικειμενικη η ενημερωση μας, στα περισσοτερα θεματα!!Αλλα να ξερετε οτι σας ελεγχουμε, δεν μπορειτε να μας ξεφυγετε!!!


Μεχρι πριν 2 περιπου μηνες, το βαρυ φορτιο της ενημερωσης για θεματα σχετικα με την ομαδα μας, το ειχε αναλαβει σχεδον αποκλειστικα το http://vissiniclubnogate.blogspot.com/
η ''ανεξαρτητη διαδικτυακη κοινοτητα των οπου γης (και πατρις) Προοδευτικανων''
με εκπληκτικα αποτελεσματα σε επισκεψιμοτητα (τα ζηλευουν και μεγαλες ομαδες ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ) και σοβαρη ενημερωση και σχολια.
Ανταλαγη αποψεων (αμφιδρομη επικοινωνια) γινοταν κυριως στο νεο Φορουμ της Προο.

Η καλη φετεινη αγωνιστικη πορεια της ομαδας μας, και η διψα για ενημερωση απο τους απομακρυσμενους (για πολλους και διαφορους λογους) φιλους τς Προο, μας εδωσαν το εναυσμα για να δημιουργησουμε μια ποιο μεγαλη κοινοτητα ενημερωσης γυρω απο τα θεματα της Προοδευτικαρας μας!!
Ετσι δημιουργηθηκαν το http://keratsinifans.blogspot.com/ το καταπληκτικο μπλογκ των φιλων μας απο το Κερατσινι καθως και το http://nikaiafans.blogspot.com/ ( οι Νικαιωτες οπαδοι μας) ενω παραλληλα ετοιμαστηκε και το http://prootube1977.blogspot.com/ η αλλιως '' PROOTUBE DIGITAL CHANNEL'' επισημος φορεας ενημερωσης του συλλογου σημερα!! Το PROOTUBE διαλυσε κυριολεκτικα ολα τα ρεκορ επισκεψημοτητας νεου μπλογκ, προσφεροντας μας κατ'αρχας διαφορα βιντεο σχετικα με την ομαδα, απο φασεις αγωνων, ρειβ οπαδων στην εξεδρα μεχρι βιντεακια κολλαζ με διαφορα θεματα για την ομαδα!!

Παραλληλα το δικο μας http://eastattikanogate.blogspot.com/ ( Βημα εκφρασης των Προοδευτικανων στην Ανατολικη Αττικη) εδωσε το στιγμα του.

Ολα τα νεα μπλογκ παραλληλα με το Φορουμ και καποια παλαιοτερα μπλογκ (αναμενουμε με αγωνια τις νεοτερες αναρτησεις τους) σε συνδυασμο με την ενημερωση που υπαρχει και μεσω των διαφορων FACEBOOK που αναφερονται στην ομαδα και τους οπαδους της, δημιουργησαν εναν ιστο ενημερωσης, που τον ζηλευουν οι ''λεγομενες '' μεγαλες ομαδες.

Απο την πλευρα μας, ολοι μας ενωμενοι, σας υποσχομαστε ακομα πληρεστερη, ακομη πιο αναλυτικη, ακομη πιο βυσσινι ενημερωση στο αμμεσο μελλον. Και ο ενας θα συμπληρωνει τον αλλον. Αναμενουμε αναλογες κινησεις απο φιλους της ομαδας στην επαρχια και στο εξωτερικο, ωστε να αποδειξουμε οτι η Προοδευτικη δεν ανηκει στην κατηγορια που αγωνιζεται σημερα!!
Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ!!!

Ηδη, ετοιμαζεται μια εκπληξη για τους φιλους μας εκτος Ελλαδος, ενα εργαλειο αμφιδρομης επικοινωνιας, ειδικα σχεδιασμενο για αυτους.

θα σας αναφερουμε απλα τα στατιστικα στοιχεια επισκεψιμοτητας του μπλογκ της Ανατολικης Αττικης, ωστε να συνηδητοποιησουν ολοι που φτασαμε σε 5 εβδομαδες!! ( ας παρουν τα υπολοιπα μπλογκ την σκυταλη αυτη στη συνεχεια!)


ΠΗΓΗ: Geo-Traffic by FEEDJIT
Country Page Views for Map Area:
(Γεωγραφικη κατανομη επισκεπτων και επισκεψεων)
Συνολικοι επισκεπτες: 786 μοναδικοι επισκεπτες απο 12 χωρες
Greece = 767 μοναδικοι επισκεπτες [69% των επισκεψεων συνολικα]
United States = 3 μοναδικοι επισκεπτες [8% των επισκεψεων συνολικα]
Cyprus = 2 [4%]
Albania = 2 [2%]
United Kingdom = 2 [2%]
Croatia = 3 [2%]
Denmark = 1 [2%]
Czech Republic = 1 [2%]
Spain = 1 [2%]
Moldova =1 [2%]
Canada =1 [2%]
European Union = 2 [2%]


Στατιστικα απο το HITSTATS.COM
ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΥΝΟΛΟ = 2795
ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ = 37 (ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ) - ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ = 71
ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ =1458


Απο το ClustrMaps τα επομενα στοιχεια :( ο χαρτης αναρτημενος στην αρχη της αναρτησης)
Current Country Totals (μοναδικοι επισκεπτες ανα χωρα):
From 2 Dec 2009 to 28 Dec 2009
Greece (GR)903
United States (US)7
Europe (EU)2
United Kingdom (GB)2
Croatia (HR)2
Cyprus (CY)1
Denmark (DK)1
Germany (DE)1
Moldova, Republic of (MD)1
Canada (CA)1
Spain (ES)1
Albania (AL)1



Ολοι μαζι, ας παμε την ομαδα το 2010, ακομα πιο ψηλα, πιο μακρια, πιο δυνατα!!
PROUD TO BE PROODEYTIKH!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου