ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΥΛΟ ΕΦΑΓΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ


Το αρθρο που ακολουθει το βρηκα στο διαδυκτιο : http://www.dokari.gr/

αξιζει η μελετη του, καθως και η παρακολουθηση του θεματος.




Και πάλι ξύλο στη Χίο
Κυριακή, 27 Δεκέμβριος 2009 22:09

Η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει στα γήπεδα της Χίου, όπου την περασμένη Τετάρτη υπήρξε το τρίτο κρούσμα επίθεσης σε διαιτητή μέσα σε διάστημα τριάμισι μηνών.

To dokari αναδημοσιεύει το θέμα όπως αναλυτικά το παρουσίασε η εφημερίδα “Αλήθεια” της Χίου… «Μόλις 19 ημέρες πέρασαν από το τελευταίο κρούσμα βίας, επίθεσης και ξυλοδαρμού διαιτητή σε παιχνίδι του τοπικού πρωταθλήματος και χθες το απόγευμα στο Φαφαλίειο Στάδιο είχαμε νέο θλιβερό περιστατικό που συνέβη στο φινάλε της αναμέτρησης του Λέοντα με τον Όμηρο για το Κύπελλο Χίου.

Είναι το 3ο περιστατικό βίας κατά των ρέφερι, στο οποίο αυτή τη φορά συμμετείχαν και οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας.Μια φάση στις καθυστερήσεις του αγώνα, ένα γκολ που

δε μέτρησε (όπως υποστηρίζει ο Όμηρος) αλλά και ο εκνευρισμός των παικτών του Ομήρου (που αποκλείστηκαν με 3-2 από το Λέοντα) σε συνάρτηση με την πίεση από την εξέδρα άναψαν τα αίματα στο Φαφαλίειο. Με το σφύριγμα της λήξης οι παίκτες του Ομήρου όρμησαν στο βοηθό Αραβανή και τον έσπρωξαν προς το χώρο πίσω από το τέρμα (που βλέπει προς τη θάλασσα). Παράλληλα, καμιά 50αριά φίλαθλοι της Καλλιμασιάς εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν φραστικά, και όχι μόνο, στο βοηθό αλλά και το διαιτητή Μαθιούδη.

Στο σημείο εκείνο ο βοηθός Αραβανής δέχθηκε γροθιές (όπως αναφέρεται και στο φύλλο αγώνα) από φίλαθλο της Καλλιμασιάς, ο οποίος του πέταξε μπουκάλι με νερό στο πρόσωπο. Κάποιοι παίκτες του Ομήρου αλλά και μέλη της διοίκησης (με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γιάννη Στεφανίδη, ο οποίος έκανε υπεράνθρωπες ενέργειες, προσπάθησαν να προστατεύσουν τους διαιτητές για να μπορέσουν να ξεκινήσουν να πάνε στα αποδυτήρια.

Το διαιτητικό τρίο ενώ κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια και στο ύψος της σέντρας δέχθηκε νέα επίθεση, κυρίως φραστικού περιεχομένου, από φιλάθλους του Ομήρου.

Όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, φίλαθλος του Ομήρου είπε προς τους διαιτητές:

«εσάς τους δυο θα σας φτιάξω έξω από το γήπεδο» και τους έφτυσε στο πρόσωπο.

Παράλληλα ο ποδοσφαιριστής του Ομήρου Νίκος Κοκοκύρης γρονθοκόπησε τον Μαθιούδη στο κεφάλι. Ο παίκτης ετοιμαζόταν να χτυπήσει και 2η φορά τον ρέφερι, όμως μπροστά στο διαιτητή μπήκε ο προπονητής του Ομήρου Αντώνης Ρυθιανός, για να τον προστατεύσει με αποτέλεσμα να δεχθεί εκείνος το χτύπημα!

Τελικά με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων οι διαιτητές μπόρεσαν να πάνε στα αποδυτήρια, όμως και εκεί δέχθηκαν μπουκάλια αλλά και φραστικές επιθέσεις από τους φιλάθλους.

3η επίθεση σε 3,5 μήνες:

27/9/2009: Ολυμπιάδα – Απόλλων / Άρης (Β’ Κατηγορία): ο ποδοσφαιριστής Φατάι (Απόλλων/Άρης) με κουτουλιά χτύπησε το διαιτητή Γιώργο Αραβανή.


5/12/2009: Κυβέλη - Ποσειδών (Β’ Κατηγορία): ο ποδοσφαιριστής του Ποσειδώνα Βούρλος γρονθοκόπησε το διαιτητή Αντώνη Τσαπάρα.


23/12/2009: Λέων - Όμηρος (Φαφαλίειο - Κύπελλο): φίλαθλοι και ποδοσφαιριστής του Ομήρου με τη λήξη του αγώνα προπηλάκισαν και χτύπησαν το διαιτητή Θεόδωρο Μαθιούδη και το βοηθό Γιώργο Αραβανή.


ΠΗΓΗ: Εφημερίδα «Αλήθεια» - http://www.alithia.gr/


ΣΧΟΛΙΟ ~ ΒΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΜΑΣ??

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ!!!)

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟ, ΜΑΣ ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ ΕΜΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ??

Οταν κανουν τετοια στο νησι τους (και δεν εχουν ιχνος ντροπης) φανταστειτε, τι ειναι ικανοι να κανουν οταν δεν τους βλεπουν δικοι τους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου