ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΚΟΡΩΠΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 13/ΔΕΚ/09

ΚΟΡΩΠΙ: Αποδυναμωμένοι στη Νίκαια

Με αρκετές απουσίες σε μία «καυτή» έδρα θα βρεθεί το Κορωπί την προσεχή 12η αγωνιστική στα πλαίσια της οποίας φιλοξενείται από την Προοδευτική. Ο Πέτρος Τσιγκούλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ζούμα, όπως βέβαια και τους Γουλέτα, Τόγια, Κάπελα και Μπεκίρη, οι οποίοι αποχώρησαν από τις τάξεις του συλλόγου πριν από μερικές ημέρες. Αντιθέτως, επανέρχεται ο Νταντάμης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και υπολογίζεται κανονικά. Πάντως, τα πράγματα φαίνεται να είναι δύσκολα για το Κορωπί, καθώς οι φήμες για οικονομικά προβλήματα «δίνουν και παίρνουν».

ΠΗΓΗ: periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου