ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Η πεντάρα φέρνει 6000 ευρώ πριμ!


Η επιβλητική εμφάνιση στο κατ’ ευφημισμόν ντέρμπι με τον Αήττητο Σπάτων και το εντυπωσιακό 5-0 φέρνουν ανταμοιβή στους ποδοσφαιριστές της ιστορικής Προοδευτικής.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του «βυσσινί» συλλόγου και ο πρόεδρος Νίκος Κατσιγιάννης ανακοίνωσαν ότι τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα μοιραστούν το ποσό των 6000 ευρώ.
Ασφαλώς, η κίνηση αυτή θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας, η οποία έχει βάλει στο… μάτι τον Αχαρναϊκό.

Από εκεί και πέρα, άπαντες είχαν να πουν τα καλύτερα για την εκπληκτική παρουσία του κόσμου της ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι. Φαίνεται ότι ο φίλαθλος κόσμος του ιστορικού συλλόγου αρχίζει να εμπιστεύεται την προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι.

Στα καθαρά αγωνιστικά, τώρα, άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μαρκό.

Ο προπονητής της Προοδευτικής Στέλιος Βογιατζής, θα έχει στη διάθεσή του και τους Χατζηγεωργαλή, Ουσταμπασίδη και Λαζάρου, οι οποίοι εξέτισαν τις τιμωρίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου